Dakdekkers- en klussenbedrijf

HOME     OFFERTE     PRODUCTEN     INSPECTIE     CONTACT     PROJECTEN     GARANTIE

   

 

Een gedegen advies, de juiste kwaliteit materialen, een hoge kwaliteit in verwerking en in beheer en onderhoud vormen de basis voor een lange levensduur van een dak. H.C. van de Rijt Dakbedekkingen heeft hiervoor de benodigde kennis en diensten in huis en gebruikt daarom enkel A-merk producten voor de afwerking van uw dak.

[Terug]

Dakramen
Is uw zolder ook een opslagplaats voor oude spullen? Heeft u al eens overwogen om hier een mooie kamer van te maken? Voor bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding, een nieuwe hobby, een grotere badkamer.... Met één of meerdere dakramen zorgt u voor een ruime lichtinval, waardoor de ruimte optisch groter wordt en tot leven komt.

U wilt best meer lichtinval, maar u weet niet hoe u dat moet aanpakken? C.H. van de Rijt Dakbedekkingen kan u adviseren over de meest geschikte plaats van een dakraam in het hellend dak van uw woning. Uiteraard plaatsen wij het dakraam en kunnen ook de eventueel benodigde constructieve aanpassingen aan het dak, voor u uitvoeren. Klik hier  voor het assortiment Velux Dakramen die wij kunnen leveren en plaatsen.

     
 

 

 

 

Ontwerp: Albert Spijker 2009