Dakdekkers- en klussenbedrijf

HOME     OFFERTE     PRODUCTEN     INSPECTIE     CONTACT     PROJECTEN     GARANTIE

   

 

Een gedegen advies, de juiste kwaliteit materialen, een hoge kwaliteit in verwerking en in beheer en onderhoud vormen de basis voor een lange levensduur van een dak. H.C. van de Rijt Dakbedekkingen heeft hiervoor de benodigde kennis en diensten in huis en gebruikt daarom enkel A-merk producten voor de afwerking van uw dak.

[Terug]

Dakkapellen
De beloopbare ruimte op een standaard zolder is vaak beperkt. U loopt al gauw met uw hoofd tegen het dak. Een dakkapel brengt niet alleen meer lichtinval op zolder maar vergroot tevens het bruikbare (beloopbare) vloeroppervlak. De zolderverdieping die met behulp van een goed ontworpen en gebouwde dakkapel is omgetoverd tot een volwaardige ruimte van het huis, mag zonder meer opgeteld worden bij het bruikbare vloeroppervlak van de woning.

C.H. van de Rijt Dakbedekkingen helpt u graag om de juiste keuze te maken uit bouwmaterialen, kozijnen, glas en accessoires, zoals rolluiken, ventilatie.... Het plaatsen van een dakkapel kan, indien mogelijk, in één dag gebeuren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

     
 

 

 

 

Ontwerp: Albert Spijker 2009