Dakdekkers- en klussenbedrijf

HOME     OFFERTE     PRODUCTEN     INSPECTIE     CONTACT     PROJECTEN     GARANTIE

   

 

Een gedegen advies, de juiste kwaliteit materialen, een hoge kwaliteit in verwerking en in beheer en onderhoud vormen de basis voor een lange levensduur van een dak. H.C. van de Rijt Dakbedekkingen heeft hiervoor de benodigde kennis en diensten in huis en gebruikt daarom enkel A-merk producten voor de afwerking van uw dak.

[Terug]

Dakgoten
Dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Dat maakt de keuze vaak niet gemakkelijk. Een aantal eigenschappen hebben wij voor u op een rijtje gezet:
Zinken dakgoten
Zinken dakgoten zijn tegelijkertijd goedkoop en duurzaam. Bovendien kan een dakgoot uit zink bij een eventuele lekkage snel en goedkoop worden hersteld. Dit in tegenstelling tot een dakgoot in PVC die in geval van een lekkage vaak volledig moet worden vervangen. Zink is dan ook één van de meest gebruikte materialen voor de realisatie van dakgoten.
Koperen dakgoten
Koper is misschien een stuk duurder dan zink of PVC, maar de kwaliteit is onvergelijkbaar. Koper geeft uw huis een bepaalde flair mee. Bovendien hoeft u nooit wakker te liggen van corrosie. Een koperen dakgoot is erg onderhoudsarm en uitermate duurzaam.
Glasvezelversterkte PE dakgoten
Dit materiaal is duurzaam en vormvast en heeft een zeer lange levensduur. En al die tijd geen onderhoud, want glasvezelversterkt polyester is sterk en duurzamer dan zink. Dergelijke dakgoten krijgen een fabrieksgarantie van 10 jaar.
H.C. van de Rijt kan u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Het vakkundig aanbrengen van de dakgoten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

     
 

 

 

 

Ontwerp: Albert Spijker 2009